Klädbrist

Hej folkisarna!
 
Ännu en arbetsdag börjar lida mot sitt slut och helgen står för dörren, med en liten fredag däremellan bara! Jag ser extra mycket fram emot just imorgon, inte bara för att det är fredag, utan också för att då ska jag hem till Sanne för födelsedagsfir! Åååååh vad kul det ska bli! Har inte träffat henne sen... Alltså jag vet inte, sen maj kanske?? Herreguuuw! Sanne, läser du min blogg kanske?? När sågs vi senast?
 
Nåväl! När det står födelsedagsfirande på agendan så innebär det ju att jag ska vistas bland respektabla människor och således behöver jag införskaffa mig nya, respektabla kläder. Jag har verkligen inga kläder jag trivs i och det suger ganska så rejält som ni nog förstår. Därför har jag och mamma en shoppingdejt efter jobbet och jag hoppas på att hitta massa fina saker från jättedyra märken som är på typ 90% rea. Heeeeh.. :(
 
Det var det! Herrå!
 
Bjuder på en jättegammal bilder på mig och Sanne. Haha, åh!
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Tips på världens godaste och enklaste maträtt

God morgon!
 
Igår var jag ensam hemma och således skulle jag laga mat till enbart mig själv också. I de flesta fallen hade man väl inte ens lagat någon mat, utan kanske köpt nån färdigmat eller ätit mackor eller så. Men inte jag inte! Haha. Jag var sugen på så mycket, så jag köpte det jag var sugen på och ni må tro att det blev en match made in heaven (ugnen och spisen, heh).
 
Jag kallar maträtten "under jord, gott på bord". Äh jag vet inte, men fantastiskt gott blev det!
 
Detta behöver du:
 
Butternutpumpa
Flower sprouts (såhär ser de ut, det är liksom en kombo av brysselkål och grönkål)
Kastanjer (om du vill veta om en kastanj är skadad, lägg alla kastanjer i en bunke med vatten. De som flyter upp är maskätna så de kan du slänga)
Halloumi
Skogschampinjoner
Rågbröd
 
Gör såhär:
 
Sätt ugnen på 200 °c, skölj butternutpumpan i halvmånar eller tärningar. Du behöver inte skala pumpan. Lägg sedan pumpan på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Skär två snitt tvärs över kastanjerna (som om du skulle snitta en bakpotatis) och lägg dem på samma bakplåtspapper som pumpan. Häll över valfri olja över pumpa och kastanjer och salta. In i ugnen i 20-30 minuter/tills pumpan är mjuk.
 
Koka flower sprouts:en och stek dem sedan i lite smör. Skiva sen champinjonerna och stek dem likaså i lite smör. Smula rågbrödet och stek lite snabbt därefter. Stek till sist halloumin. Klart!
 
Servera i en halvdjup tallrik och njut! <3
 


 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lördag

God eftermiddag små folk! 
 
Det är knappt att jag kan skriva på tangenterna nu, för jag har såååå svårt att ens röra mina armar då jag och pappa nyss varit på gymmet och kört ett förjäkla hårt pass. Ja, för mig var det i alla fall hårt, då jag inte brukar köra så mycket styrkeövningar, framförallt inte arm-övningar. Hursomhelst så känns det fantastiskt att ha gymmat och tagit ut sig lite, det var ett tag sen - typ två veckor?! Eller kanske en vecka, jag minns inte riktigt haha.
 
Imorse vid 10 när Filip hade åkt till jobbet så kom mamma och syrran över på mysfrukost. Jag bjöd på mannagrynsgröt (<3<3<3), bröd, massa god frukt, färskpressad apelsinjuice och massa nyttiga men jättegoda sötsaker. Herre-GUD vad mätt man kan bli alltså, så tråkigt när man vill äta typ dubbelt så mycket mer. Tacksamt för figuren dock, hah!
 
Nu väntar jag på Filip så att han kan komma hem och göra världens godaste drink till mig, kan skriva receptet här sen! 
 
 
Herrå!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp