Fynd

God eftermiddag folket! Har morgondagen börjat göra sig påmind tro? Det har den inte gjort hos mig, eller ja, visst vet jag ju att det är måndag imorgon men det är inget jag har ångest över. Våra söndagar brukar vara rätt härliga ändå så jag njuter i nuet! Filip lagar mat, jag ligger i soffan (mår lite illa dock..) och snart ska vi korka upp en flaska vin. Det får man göra på vissa söndagar.
 
Jag måste berätta för er om en hylla som jag har kärat ned mig i! Det började med att jag blev dödskär i en bokhylla som de har på restaurang Le Nom (se bild på hyllan här). Den var verkligen så fin och speciell i och med att den var mint/ljusblå, och att hyllfacken var lite ojämna/olika så att man kunde ha mer än bara böcker i den. Jag började leta runt efter en liknande hylla men det kändes ju omöjligt att hitta en snarlik. MEN! I found it!!! På Bolia kunde den bli vår för lite mindre än femtusen spänn. Ändå ganska rimligt pris med tanke på att Bolia är rätt pricy. Jag visar den för Filip och han gillar den också, så då vet vi att när vi väl har några tusenlappar över så slår vi till. Av en slump gick jag in på Bolias hemsida i förrgår och ser att det nu är 40% rea på bokhyllan!!!! Så, vi slog till och om en vecka eller två (eller tre) är den hemma hos oss! Vilken solskenshistoria va?!
 
Allmänt | | Kommentera |

Stilförebild

Det finns många kvinnor vars klädstil kan göra mig helt knäsvag, men kanske framförallt förfärat ledsen pga jag kommer aldrig ha råd med så dyra kläder, haha. Emilia De Poret är nog min främsta stilförebild, men danska kvinnan Pernille Teisbaeks klädstil är ju också helt fantastisk! Klassiska kläder med udda inslag. Så fint, så fint. TYVÄRR, skriver jag i versaler, så tror jag inte att sådana kläder som Emilia De Poret eller Pernille Teisbaek har på sig skulle passa min kroppstyp. Man måste väl vara en liten sticka och så är inte alla kroppar byggda helt enkelt. MEN! Skit i det. Här kommer några inspirationsbilder på klädstilar och kombinationer som jag tycker om.
 
IMG_5150
 
atea3
 
DS2
 
DS4
 
atea
 
IMG_3627
 
jimmy4
 
IMG_2911
 
Men hörrni, jag måste tillägga en sak! Jag VET att man ska klä sig i vad fasen man vill och det gör jag också, det borde ju alla göra! Men ibland kan man bli besviken när byxorna sitter som korvskinn på en själv när de sitter sådär perfekt löst på skyltdockan, modellen, stilförebilden etc. :)
Allmänt | | En kommentar |

Hungrig!!

God förmiddag gänget! Är ni lika hungriga som jag mån tro? Jag håller på att smälla av pga hunger haha! Men jag får hålla ut i en liten timma till. Jag är nog extra hungrig idag för det blev egentligen inte någon riktig middag igår. På eventet drack jag och Filip två Disaronno-sours var och någon plockmat eller snittar kunde vi inte se där i folkvimlet. Det var verkligen fullsmockat med folk! Vi stötte på min morbror och hans fru så vi hängde med dem en timma, hann typ bara hälsa på syrran + kompis innan vi skulle vidare till Gaston. På Gaston började vi med ett varsitt gott glas rödvin och sedan beställde vi in lite (med betoning på lite) mat. Filip tog världens godaste råbiff och jag åt VÄRLDENS godaste havskräfta med hollandaisesås och tabasco. Alltså det kanske inte låter så mycket för världen men det var bland det godaste jag ätit. SYND att det var så himla lite bara. Som snacks beställde jag in ugnsrostade kastanjer med vispat smör smaksatt me citron. Jag älskar verkligen kastanjer! Har ni provat att tillaga det? Do it! OBS, aldrig svenska kastanjer, de är farliga! Så köp dem alltid i butik. Nåväl. Vi var hemma strax innan tio och då var det bara att hoppa in i duschen, äta lite turkisk yoghuty (typ enda som fanns i kylen) och sedan hopp i säng. Det var den dagen det!
 
Hörs!
Allmänt | | Kommentera |
Upp