Midsommar, fylla år - bildbomb!

Hej från en mycket nybliven 24åring! Fyllde år igår och blev firad med popma och ståt. Det började med att en vacker blombukett stod på mitt skrivbord när jag kom till jobbet. Min chef är väldigt duktig på att uppmärksamma när man fyller år, sånt är fint! Efter jobbet åkte jag och hämtade mormor och så åkte vi hem för att fira lite mer ordentligt. Mamma och Malin pysslade i köket, Malin svängde ihop en Disaronno Sour till mig och mormor medan vi satt ute på altanen i solen. Sedan kom pappa hem från jobbet med största blombuketten ever, och sedan kom min älskade Filip hem från sitt jobb och då var vi fulltaliga. Vi skålade i bubbel innan vi åt världens godaste vitello tonnato som mamma gjorde. Det har blivit min standardmiddag när jag fyller år, det är ju så gott!! Efter middagen blev det hemlagad prinsesstårta (Filip fick panna cotta pga han tycker inte om tårta) samt paketöppning. Gud så bortskämd man kan bli från sin familj! Av mamma och pappa fick jag bland annat den vackraste stolen från Thonet, så nu har jag två sådana stolar - så att både jag och Filip kan sitta snyggt och bekvämt i vår nya lägenhet. Jag fick tallrikar från mormor, som jag önskat mig, samt vin och underkläder av syrran! Filip då, vad fick jag av honom? Jo, en tavla från min favoritkonstnär Yrjö Edelmann(!!!) Haha, herregud vad överraskad jag blev! Han hade budat hem den och allt. Åh den kommer vara så snygg över soffan i vardagsrummet. Längtar så tills att lägenheten är klar.
Kvällen avslutades med en glad vinst till Island i fotboll och sen somnade jag hårt.
 
Vad gjorde vi på midsommar då? Jag, mamma och Malin började dagen med att åka till Alby friluftsgård för att plocka midsommarblommor och äta frukost i naturen. En mycket fin och bra tradition tycker jag! Vid fyratiden kom alla gäster och så körde vi en rejäl midsommarafton med grillat och massa god mat, frågesport och sånt kul.
 
Snart har jag semester. Om tre och en halv dagar för att vara exakt. YAY!
 
Allmänt | | En kommentar |

Vi i tre år

Hej hej!
 
Tänkte skryta lite över att jag och Filip igår har varit ihop i tre hela år! Vi firade detta med en superdejt på Pubologi. Vi började dock dejtkvällen på Tweeds terrass med en öl innan vi knatade några få meter till kvällens destination. Maten var riktigt grym och vi blev mer än nöjda. Vi åt sexrätters med tillhörande vinpaket. Som tur var så hällde de inte upp så mycket i glasen för varje rätt, så man inte blev pangfull haha.
 
Det var ett perfekt treårsfirande helt enkelt, jag älskar dig Filip! ...som du kommer läsa om någon månad eller så haha, min inte så trogna bloggläsare! :) <3
 
Vi beställde in ett glas chamoagne som smakade gudomligt! Henriot var makaren av den fantastiska drycken. Till det fick vi lite snacks; mjölksyrad morot med ankcrisp, valnöt med torskrom och nåt mer jag inte minns, samt tunna potatischips med nån god röra under bladet.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Stephanie Gundelach

Denna kvinna har så fina kläder! Och såklart är hon dansk. Alla kvinnor med snygg stil är danska.
Och hennes hår!!! Vill ha sånt hår!!! Haha.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp