Snart har vi ett datum för bröllopet!

Heeej kompisar! Fredag hörrni! Äntligen. Ikväll ska jag AW:a med några av mina kollegor, det blir kul. Något som också är kul är att vi är ett steg närmare vårt bröllop! Igår var vi nämligen på stället vi vill gifta oss på. Vi fick en rundtur för att se alla lokaler etc. Det fanns faktiskt inte en enda sak att anmärka på, allt känns så rätt helt enkelt! Så förhoppningsvis får vi det datum vi allra helst vill ha, det gäller att vara ute i god tid för datumen bokas upp snabbt som attan.
 
Vill inte avslöja vart vi ska gifta oss, men det kommer vara beläget vid vattnet kan jag säga. Stället ligger väldigt bra till också, inga förbipasserande och inga bilar. Kanske en och annan båt bara, hehe. Det fanns en jättefin plats för utomhusvigsel också, så allt klaffar verkligen. Ååååh, jag är SÅ taggad på att gifta mig med min älskade Filip och ha våra familjer och vänner där för att fira! <3<3<3
 
 Vill ni se nårga outfits från kändisar som har helt sjukt fina bröllops-outfits? Klart ni vill, kolla bara!
 
Miranda Kerr gifte sig i en helt otrolig klänning från Dior. Den ni...
 
Pernille Teisbaek gifte sig i den mest fantastiska klänningen ever! Från Vera Wang. Och alltså, alla detaljer gör en helt knäsvag. Se bara på pärlskärpet liksom. Jag har för mig att det kostar runt 10 000 kr haha. Älskar också hennes bukett, som är gjord på enbart torkade blommor. Så himla fint. Hennes brudtärnors klänningar från Deitas var ju inte heller så pjåkiga...
 
Allmänt | | Kommentera |

Semesterlängtan

Hej!
 
Äntligen lön, äntligen snart fredag och ÄNTLIGEN åker vi snart till Alperna! Herreguuuu, jag är orimligt peppad. Tänk er - snö, höga berg, skidåkning, glühwein, apfelstrudel och gulaschsuppe. Peppen! Jag ser till och med fram emot att flyga, och det är bannemig sällan (läs aldrig) jag ser fram emot det. Jag hatar ju att flyga. Men just nu tycks jag se fram emot det; att bara få slappna av och lyssna på podcasts, kanske läsa en bok också. Yay! Vi åker på lördag om lite mer än en vecka. Vi har sett fram emot denna semester i över ett år nu, och snart är det alltså dags. Familjesemester deluxe!
 
Garmisch-Partenkirchen, Germany
Allmänt | | Kommentera |

CÉLINE

Det var ju himla störande att man skulle bli en sån person som faller för de absolut dyraste märkesgrejerna som jag aldrig kommer förmå mig att köpa. Häromdagen såg jag denna väska och föll direkt för den. Men ett pris på närmare 34.000 kr känns lite väl saftigt för en simpel kontorsarbetare som jag, haha! Vad tycker ni, hur mycket skulle ni max kunna lägga på en väska?
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp