Ny tv!

Hej heeeej!
 
Jag vill ju helst inte falla offer för det här himla Black Friday, men då jag och Filip har kollat efter en ny tv jättelänge nu så var det ju ganska givet att slå till när den hade sänkts med hela tvåtusen kr!! Haha, det var väntetid för att komma in på Hi-Fi-klubbens hemsida så det var lite pirrigt när man väl skulle beställa - man hade "bara" 20 minuter på sig så det gällde att vara effektiv. Så, nu har vi snart en fin 55" Samsung i vårt vardagsrum, hurra!
 
 
Haha, min och Filips sms-konversation under tiden vi väntade
på att komma in på hemsidan. Som hackers!
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lite allmänt prat

Hej alla!
 
Alltså, i förrgår var ni tio stycken nyfikna läsare här på bloggen och igår var ni elva!!! Vart ska detta bära tro - blir ni kanske tolv läsare idag?! Eller är det jag som går in på min blogg via flera olika IP-adresser? Kanske? :(
 
Jag kommer inte komma någonvart i detta inlägg - detta är bara lite utfyllnad, men det kanske inte gör något. Kan berätta att jag hatar att ha ens en antydan till smutsigt hår. Jag tvättar det vanligtvis varje(!) dag men imorse sov jag för länge för att hinna tvätta håret, så nu ser jag ut som en blöt långhårig hund på huvudet. Skitful sminkning fick jag till också - hela ansiktet går i en enda ton. Usch, Veronika!!! Efter jobbet ska jag gymma. Jag MÅSTE gymma! Jag skulle gjort det igår men jag tog en promenad med Filip istället, men ikväll får jag inte svika gymmet eller mig själv.
 
Imorgon ska vi gå på Restaurang Djuret med Filip och hans chef tillsammans med hans fru. Förra året vid den här tiden åt vi på Le Nom och året dessförinnan var vi på/i Kaknästornet. Kul tradition!
 
På lördag ska vi ha våra första middagsgäster hemma hos oss - min mamma och pappa! <3 Vi ska bjuda på trerätters med jättegott vin till. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Ska köpa massa fina ljus och servetter etc så jag kan göra en fin dukning.
 
Nu ska jag ha lite lönespec-vaka. Snart publiceras den på löneportalen. Haha!
 
Herrå!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Min helg

Hej hej!
 
Har lite fina bilder från helgen som jag tänkte visa er. Det var ju faktiskt en ganska fartfylld helg med massa (okej, två) sociala evenemang. På dagen var jag och familjen och farmor på dop i Uppsala. Min pappas kusin Lars lilla bebis döptes och hon skötte sig så bra så, inget gråt eller någonting. Efter lite dopfika åkte vi mot Stockholm igen och jag svängde ihop lite mat innan jag skulle åka in till stan för att hänga med Minna. Vi drack alkoholstarkt vin på Folkbaren och sen åkte vi till Riche och drack lite hederlig öl. Sen åkte jag hem och lagade pasta. Tyvärr råkade vår disktrasa ramla PÅ pastan när jag hällde över den i durkslaget :(( Men jag åt ändå :)
 
Gissa vilka som la golv i hallen - på helt egen hand i söndags då?! Jo, jag och Filip. Stor eloge till oss. Det blev jättefint och nu är vi inte långt ifrån att se slutet på denna renovering. Sen blev det pizzabak och det var den braiga helgen.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp