Rött

Hej hej!
 
Jag verkar fått dille på rött tror jag; först den helröda klänningen jag köpte i helgen och nu alldeles nyss lade jag vantarna på det allra sista paret på ett par fina röda skor från Uterqë. De är såååå fina så jag hoppas att jag passar i dem och att de inte är alltför smärtsamma att gå i. Blev dock så nojig när jag såg att de sen var HELT slut efter att jag genomfört köpet och fått orderbekräftelse och allt. Tänk om lagersaldot diffade så att jag inte får skorna trots allt? :( Haha. Vilka problem man har va...
 
Se bara så fina!
 
Allmänt | | Kommentera |

Klänning, parmiddag, ny "kollega" <3

Hej kompisar!
 
Vilken härlig helg detta var! I lördags spenderade jag nästan mina sista pengar på två fina klänningar från H&M. Jag hade redan på fredagen provat en av klänningarna, men jag velade så mycket så jag valde att inte köpa den då. Sen på lördagen kunde jag bara inte sluta tänka på den, och den verkade himla poppis för den fanns inte kvar någonstans i min storlek, men jag lyckades haffa den sista 38:an i city! Hurra! Tänker att den kan vara jättefin till ett par pumps i Rom i sommar! På lördagskvällen var vi bjudna hem till Filips bror Gustaf och hans tjej Camilla. De bjöd på supergoda rårakor med löjrom och vispad creme fraise, grillat kött med tillbehör samt en hjortronparfait till dessert. Sån lyx att bli bortbjuden. Parmiddagar alltså, jag visste att det var något att ha! Nu vill jag bara ha fler vänner/vänner med partner så att man kan bli bortbjuden ännu mer... :) :) :)
 
Alltså vet ni (från en sak till en helt annan) - jag har fått världens sötaste "kollega"! Han heter Ture och är en liten liten valp på några veckor! Ååååh hela kontoret är helt uppslukade av den lilla tussegullen!
 
Nu fortsätter jobbdagen, hej!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Helgnedräkning

God eftermiddag alla!
 
Snart, jättesnart får jag bege mig från jobbet och göra helg! Funderar på om jag ska köpa nåt fint klädesplagg för mina sista korvören. Det är ju i och för sig väääldigt dumt i och med att det är hundra år (typ) kvar till lön. :( Men jag vill ju ha ett fint och onödigt plagg?! Ja, ni fattar ju vilket hårt liv man lever.
 
Vinprovningen igår var jättetrevlig och lärorik. Vi fick prova sju olika viner från Toscana samt Piemonte. Kan varmt rekommendera att gå på någon av Systembolagets provningar. Innan vinprovningen hann vi äta lite pizza på The Artisan. Också att rekommendera!! Det ligger mittemot Vasaparken, på Odengatan. Hehe, jag kände mig så duktig på provningen igår då jag spottade ut nästan allt vin i spottkoppen som man fick till hands. Det var SÅ skönt att känna sig helt pigg och fräsch imorse utan en halv flaska vin i kroppen sedan kvällen innan.
 
Nä! Nu ska jag räkna ned de femton minutrarna tills jag får helg. Woho!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp