Smycken

Jag är så dålig på att köpa smycken, blir lätt snål när det kommer till sånt, vilket är synd för det finns ju så många fina smycken som inte alls är så dyra. Hamnade på en dansk hemsida (länk) igår som säljer såå fina smycken, borde kanske slå till på något?!
 
Tyvärr verkar dessa i silver vara slut, men ska jag köpa ett par i guld?
 
Allmänt | | Kommentera |

Ser fram emot helg (newsflash!)

Hej hej!
 
Idag är det torsdag och regnet verkar ha bytts ut mot sol, vilket är härligt men det innebär också att jag måste dra ned alla persienner vid fönstrena jag sitter vid, så det blir sådär extra kontorsdeppigt som man (jag) hade mardrömmar om när jag var yngre och såg framför sig hur kontorsarbete skulle se ut. Och vips så är man mitt i det, haha! Men vad hade alternativet varit för mig egentligen, om jag inte skulle sitta på kontor...? Restaurang har jag ju jobbat i och det var hemskt tillslut, så att jobba på kontor mellan 8-16:15 är väl ganska så lyxigt ändå!
 
Ser så mycket fram emot helgen, imorgon efter jobbet ska jag möta upp Camilla, Elli och lilla Cleo på Ica Maxi i Nacka för då ska vi handla massa godsaker inför kvällen. Vi ska nämligen ha sleep over hemma hos Elli så då behöver man allt gott man kan tänka sig! Alltså TÄNK vad mysigt vi ska ha det, titta på någon film kanske i pyjamas, mysa med Cleo och bara ha det härligt. Barnsligt vad jag längtar haha.
 
På lördag eftermiddag ska jag träffa min kollega och vän Emelie så ska vi ha en kväll hemma hos henne med middag och vin, yay! Toppenhelg med andra ord, och då har jag ju inte ens kommit till söndagen och den är ännu oplanerad. :) Det skulle vara najs att dra till Ulriksdals trädgårdar och hänga runt.. Vi får se!
 
Här kommer några bilder från i lördags när jag och Filip hängde med tjejerna ett tag.
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

"Börja springa igen"

Vilket kolossalt skämt man är egentligen. För över en vecka sedan skrev jag ju att "nu jävlar ska jag komma igång igen med löpningen" och jag var rejält peppad. Ja men hur tror ni det gick då?! Jag sprang den eftermiddagen fem kilometer på löpbandet. Och det var det. Hahaha alltså skäms, Veronika! Det är som att jag är bipolär på nåt vis, förstår inte hur jag ena dagen kan vara så enormt taggad på att komma igång med träningen för att två dagar senare inte alls känna något sug och inte ens träna på över en vecka därefter. Otroligt irriterande. Tänk att det kan vara så himla svårt att hitta motivationen till att träna, för alla VET ju att när man väl är där på gymmet och svettas och tar ut sig, så är det ju bland den bästa känslan man kan ha. Ändå är det så svårt.
 
Egentligen skulle jag vilja gå på lite olika pass, typ boxning, bodypump (vet iofs inte vad det är haha) och liknande saker, men på mitt gym (Fresh Fitness i Tyresö) har de inte sådana pass.
 
Har ni några träningstips tro? Hit me!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp