Manikyr och pedikyr

Jag fick nyss ett ryck och bokade in både manikyr och pedikyr inför sommaren. På min födelsedag närmare bestämt. Varför inte unna sig rejält och piffa både händer och fötter liksom! Fotvård har jag gjort massor av gånger förut, men manikyr blir min första! Den konstanta inspirationen till vackra naglar står ju alltid Emilia De Poret för, någon gång i framtiden kanske jag går crazy och gör något liknande med mina naglar. Tycker tyvärr inte om mina fingrar eller naglar, men det kanske ändras nu när en professionell person får fixa till dem? Här kommer en drös inspirationsbilder från Emilias blogg. Fint va?!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Semester i Italien

Hej i sommarvärmen!
 
Jag tänkte skriva ett bröllopsrelaterat inlägg, men såg sen att mina två senaste inlägg handlade om bröllis, så därför är det ju inte så kul att detta också ska handla om det. Så, inget snack om bröllop nu då. Vi kan prata om semester istället, det är ju nästan lika härligt. Jag och Filip insåg igår att det nästan bara är sex veckor kvar innan vi går på en otroligt efterlängtad semester! Eller faktiskt, om prick sex veckor fyller jag år, och tre dagar efter det så åker vi till Italien. <3 Vi kör en favorit i repris från två år sedan, så vi börjar med några dagar i Rom innan vi därefter åker vidare till älskade Sardinien. Ungefär tre veckor blir vi borta, men sommarsemestern är inte slut då om ni tror det! Nejdå, för vi tänkte åka till Sardinien sista veckan i september igen, sån lyx! Har aldrig varit där i september förut, undrar om naturen kommer ha ändrat sig något? Kanske andra råvaror i matvarubutikerna? Hoppas!
 
För två år sedan när vi var i Rom så besökte vi en restaurang första kvällen, som snabbt blev en av våra topp fem- restauranger. Roscoli heter stället, som är en italiensk salumeria med världens godaste charkiturier, burrata och pasta. Och deras semitorkade tomater, herregud! Ja, det blir garanterat ett besök där helt enkelt.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp