FREITAG!

DET ÄR FREDAAAAAAG ERA JÄVELAR! Åååååh så skönt! Tror jag fick nån slags kick/rus nyss dels pga insikt att det supersnart är helg, men också för att min jättejobbiga huvudvärk nyss släppte. Alltså herre gud vilka dumma skor jag har på mig här på jobbet nu när det är så kallt och halt ute. Jag har mina Bally curlingkängor som är så varma att jag känner mig sjuk haha! Måste köpa ett par inomhusskor helt enkelt.
 
Jag fick äntligen en kommentar från en "helt anonym" igår och jag blev SÅ glad pga det! Jag tror inte ni förstår hur glad jag blir när någon kommenterar här, det är som att få ett kärleksbrev eller så. Å andra sidan har jag aldrig fått ett kärleksbrev, en kommentar i bloggen är det närmsta jag kommer haha :')
   Apropå kärleksbrev så minns jag första (och enda) gången jag skrev ett. Jag gick i sexårs och var så kär i en kille som gick i första klass. Han hette Tom och jag hade aldrig pratat med honom och han visste väl inte vem jag var. I alla fall, jag ritade upp på ett papper ett bröllopspar (antar att det skulle va jag o han i framtiden) som gifte sig och så la jag den på hans hylla. Senare den dagen kom nån av hans klasskompisar och kastade den lappen på mig :(((( Det är så jag minns det i alla fall hahah! Stackars lilla tusse-Veronika <3
 
Apropå lilla tusse-Veronika; här kommer några bilder från förr i ti'n!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp